Bezorgen

 

✔︎ Behang wordt gratis bezorgd.
✔︎ Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden!
✔︎ Kies voor thuisbezorging of afhalen bij een afhaalpunt
✔︎ Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een track-and-trace code per e-mail.


Alle behangbestellingen worden dezelfde dag verzonden als ze voor 12 uur 's middags zijn geplaatst, van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag worden geplaatst, worden op maandag verzonden. De geschatte levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

Bestellingen die op feestdagen worden geplaatst, worden de volgende werkdag klaargemaakt.

Zodra de bestelling wordt verzonden, wordt er een e-mail met een track-and-trace code gestuurd.

De verzendkosten en levertijden worden voor of in de orderbevestiging vermeld. Voor bestellingen die moeten worden afgehaald bij een afhaalpunt, is een geldig legitimatiebewijs vereist. Anders kunnen de bestelde producten niet worden geleverd aan de klant, die 5 werkdagen heeft om het pakket af te halen.

Als je de levering van je pakket niet kunt volgen via de track-and-trace code dat je hebt gekregen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om het probleem te melden. Onze klantenservice zal dan samen met de vervoerder het probleem onderzoeken en indien nodig de bestelling zo snel mogelijk opnieuw verzenden.

Indien de leveringstermijn met meer dan 20 kalenderdagen wordt overschreden, kan de klant per e-mail contact opnemen met Little Amour op info@littleamour.nl, hetzij om de levering van de bestelling te vragen, hetzij om te vragen de verkoop te annuleren en, binnen een termijn van maximaal veertien (14) dagen vanaf de datum van het verzoek, de voor de bestelling betaalde bedragen terugbetaald te krijgen.

Behangstalen
We adviseren je voordat je behang bestelt, eerst een behangstaal te bestellen. De levertijd is circa 2/3 werkdagen. De bijdrage voor verzending van maximaal 4 behangstalen per bestelling is:
– Nederland en België € 4,95
– Overige EU landen € 9,95

Per mai ontvang je vervolgens een kortingscode van € 5,00. Deze is te gebruiken bij een bestelling van behang.