FAQ

Kan ik behangsamples aanvragen?

Ja dat kan. Je kunt deze via het menu “stalen aanvragen” bestellen. Of door bij het behang zelf op de button “Staal aanvragen” te klikken. Een sample is gratis. Je betaalt enkel een kleine bijdrage voor de verzendkosten. Je kunt 4 samples tegelijk bestellen. Vervolgens ontvang je per mail een kortingscode van € 5,00 voor een behangbestelling.
Onze behangstalen zijn niet geschikt voor poppenhuizen. Op elke staal staat een barcode en logo.

Wat voor soort behang hebben jullie?

Ons behang wordt duurzaam geproduceerd door een Nederlandse drukkerij. Het behang is mat vliesbehang en heeft een dikte van 180 gr/m2, een goede, stevige, krasvaste kwaliteit en het papier is gecertificeerd als een FSC-mix.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn behang in huis heb?

Bestel je op werkdagen voor 12 uur? Dan wordt je behang dezelfde dag nog verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een mailtje met een track & trace code, zodat je je bestelling kan volgen.

Waar moet ik met het opmeten rekening houden?

Lang niet elke muur  is exact recht. Houd daarom rekening met 5 cm extra breedte. Dus je muurbreedte + 5 cm extra breedte.

Moet ik het behang insmeren of de muur?

Ons behang is vliesbehang. Dus je smeert de muur baan voor baan in. Een behangtafel heb je niet nodig. Ons vliesbehang is dus veel makkelijker aan te brengen dan traditioneel behang. Wel zo fijn!

Wat voor behanglijm heb ik nodig?

Perfax Ready & Roll Vlies (roze verpakking) is perfect voor het aanbrengen van Little Amour behang. Deze is bij vrijwel alle bouwmarkten/doe-het-zelf  zaken wel te krijgen. Met een kleine verpakking (2,25kg) heb je genoeg voor 15 m2. Andere merken behanglijm kunnen natuurlijk ook. Let er wel op dat het geschikt is voor vliesbehang.

Mijn muur/plafond is hoger dan 270 cm...

Neem dan contact met ons op en dan zorgen we ervoor dat we je behang op maat maken. Stuur een mailtje naar info@littleamour.nl.

Hoe breng ik het behang aan?

Lees hier onze behangtips!