Retourneren

Retourneren
Onze behangproducten worden speciaal voor jou gedrukt. Controleer altijd even voor je gaat behangen of je geen gekke dingen (strepen/beschadigingen) aan het behang ziet. Mocht dit zo zijn, stuur ons dan een berichtje met een aantal foto's erbij. Dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op. Als je het behang hebt aangebracht, kunnen we niet meer ingaan op reclamaties.

Standaardmaten behang kunnen geretourneerd worden, maatwerk behang(producten) niet.

  • De retourtermijn is 14 dagen (vanaf ontvangst behang).

  • Maatwerk behang(producten) kunnen niet geretourneerd worden.

  • Meld voordat je de retourzending opstuurt, deze aan ons. Niet aangemelde retouren kunnen we niet in behandeling nemen.

  • Het aanmelden kan alleen per e-mail, info@littleamour.nl

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

  • Het verschuldigde orderbedrag storten we binnen 7 dagen na ontvangst van de retouritems terug op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan.

  • Retourneer je de hele order, dan krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Retourneer je een deel van de order, dan krijg je het bedrag van het geretourneerde item gecrediteerd.

 

Afzien van de aankoop (herroepingsrecht).
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar Little Amour zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Little Amour geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uitgesloten van herroepingsrecht zijn: producten met een houdbaarheidsdatum, items waarbij hygiene een belangrijk factor is en bij maatwerk.

Bovengenoemde geldt niet voor behang en behangcirkels. Deze artikelen worden speciaal voor de klant besteld en kunnen niet geretourneerd/geannuleerd worden.