Stoere jongenskamer met bosdieren behang

Stoere jongenskamer met bosdieren behang

Frisse blauwe- en warme bruin tinten kun je heel goed met elkaar combineren in een stoere jongenskamer. Het blauw zorgt voor een rustig gevoel en de bruine kleuren voor een warm accent. Kijk je mee naar deze prachtige jongenskamer?

Behang Wild forest Little Amour | Peuterbed Petit Amelie | Bedhemel en vliegtuigje Konges Slojd (Lidor)

Blauw zorgt voor een rustgevend gevoel in een kinderkamer. Deze kleur komt terug in het houten peuterbed, in het bosbehang maar ook in het hoeslaken. Het bedje is petrolblauw en is 140 x 70 centimeter groot. Meestal kies je voor een peuterbedje zodra je kindje twee jaar is. En bij sommige bedden kun je optioneel nog een onderschuiflade kiezen. Dan kan best handig zijn. De meeste peuters houden namelijk niet zo van opruimen! Tenminste dat is onze ervaring.

 

stoere jongenskamer  bosdieren behang
Hoeslaken en sprei Garbo & Friends  (Lidor) |  Dekbedovertrek Studio Feder (Lidor) | Gestreepte kussensloop Studio Feder (Lidor)| Opbergmand Konges Slojd (Lidor)

Beddengoed kinderkamer

Mix & match. Het dekbedovertrek is van een mooie kwaliteit en is van het Deense merk Studio Feder. Hier kozen we voor een mooie zachtgroene tint. Ook de gestreepte kussensloop is van Studio Feder. Het effengroene kussen combineert hier erg mooi mee.

Voor de koude winterdagen is een warme sprei erg fijn. Naast comfortabel wil je ook wat moois. En dat werd een sprei van Garbo & friends in een naturel tint. Met zo’n neutrale kleur kun je natuurlijk eindeloos combineren.

 

jongensbehang

Houten olifantje Holztiger (Lidor) | Muisje Mailig (Lidor) | Spijkerjasje Zara

De blauwe kleuren en accenten in de kinderkamer zorgen voor een frisse uitstraling. Als tegenhanger hebben we een aantal items in warme kleuren toegevoegd zoals de bruine bedhemel van Konges Slojd, het kleine bruine kussentje en het houten kapstokje.

Met een kapstokje kun je ook heel goed stylen. Op deze staat een schattig houten olifantje van Holztiger en erop zit een klein muisje van Maileg. Het blauw komt weer terug in het stoere spijkerjasje.

 

Kinderkamer behang

Het stoere bosdieren behang is ontworpen door Little Amour. Er is gekozen voor een mooie vergrijsd blauwe kleur. Dit design is ook verkrijgbaar in okergeel en in een bruine natureltint. Dit dierenbehang kan heel goed in een jongenskamer maar zou ook heel goed passen in een stoere meidenkamer.

 

Fotografie - Colinda Borst-van Loon
Styling - Elina Styling

Terug naar blog