Algemene voorwaarden

1. Gegevens Little Amour
Little Amour is in 2021 gestart in Nederland. Vanaf september 2022 wonen en werken we in Frankrijk. Ons kantoor/magazijn is gevestigd op: 554 Route de Dimeuil, 47320 Clairac te Frankrijk. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Frankrijk onder nummer (SIREN 920 016 292).

2. Prijzen
Alle op de website en in de nieuwsbrief vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

3.Verzenden
Bij een bestelling vanaf 75 euro vervallen de verzendkosten naar Nederland en België. Minder dan 75 euro, dan bedragen de verzendkosten voor Nederland 3,95 euro en Belgie €5,95. Voor overige landen in de EU €9,95. Little Amour is niet verantwoordelijk voor de beschadiging, verlies et cetera tijdens de verzending van de bestelling door de vervoerder. Elk pakket wordt zorgvuldig en persoonlijk door Little Amour afgehandeld.

4.Afzien van de aankoop (herroepingsrecht).
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar Little Amour zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Little Amour geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uitgesloten van herroepingsrecht zijn: producten met een houdbaarheidsdatum, items waarbij hygiene een belangrijk factor is en bij maatwerk.

Bovengenoemde geldt niet voor behang maatwerk. Deze artikelen worden speciaal voor de klant besteld en kunnen niet geretourneerd/geannuleerd worden.

5.Retourneren
Ben je niet tevreden met je bestelde product? Retourneer het dan eenvoudig in slechts 3 stappen. De kostprijs voor het retourneren bedraagt €3,95 en wordt verrekend met de terugbetaling van het aankoopbedrag van het bestelde product. Het terug te betalen bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retour door Little Amour teruggestort op je bankrekening. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Is er het vermoeden dat een product toch gebruikt, beschadigd is door de klant en dergelijk, dan kan Little Amour deze retour weigeren en zal het product teruggestuurd worden naar de klant, zonder vergoeding van de bestelwaarde.

Bovengenoemde geldt niet voor behang en behangcirkels. Deze artikelen worden speciaal voor de klant besteld en kunnen niet geretourneerd/geannuleerd worden.

6.Garantie
Op elk product is de wettelijke garantie van toepassing. De wettelijke garantie betekent dat je recht heeft op een goed product. Je moet een product een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Hoe lang een product mee moet gaan hangt af van wat het is. Een wasmachine heeft  bijvoorbeeld een langere levensduur dan een paar sokken. Is je bestelde product niet compleet, beschadigd of werkt het niet? Stuur Little Amour dan zo spoedig mogelijk een berichtje. En proberen we het samen op te lossen!

7.Overmacht
Little Amour kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de transportvertraging van de door haar ingeschakelde pakketdiensten.

8.Privacy
Little Amour geeft geen persoonsgegevens aan derden. Je gegevens worden enkel gebruikt voor het optimaliseren van jouw gebruikservaring omtrent onze website en voor de noodzakelijkheid van het uitvoeren van de producten en diensten van Little Amour aan de klant. En uiteraard om de bestelling bij jou af te kunnen leveren.